Cvartet Amadeo, muzica nunta la primirea invitatilor Constanta

Amadeo Cvartet este un cvartet de nunta care da o evidenta eleganta la primirea invitatilor si evenimente festive care abordeaza genuri muzicale variate: muzica clasica, muzica ambientala, café-concert, muzica de film, cover-uri, evergreen-uri, muzica de nunta, muzica de petrecere, piese prelucrate din folclor.

https://www.youtube.com/watch?v=Jbft2XB89z4[/embed]

FORMATIE MUZICA CVARTET CONSTANTA

FORMATIE MUZICA CVARTET CONSTANTA

http://www.youtube.com/watch?v=A7U7LSymn8w

Cele mai importante evenimente din viata, fie ele nunti, expozitii,botezuri, aniversari, receptii, evenimente corporate, dineuri, lansari, targuri, petreceri surpriza, cocktailuri, conferinte, inaugurari, decernari de premii, simpozioane sau festivaluri sunt transformate in experiente inedite si de neuitat cu ajutorul muzicii interpretate de Cvartet Amadeo, cvartet de nunta si evenimente festive.

cvartet muzica nunta constanta

cvartet muzica nunta constanta

https://www.youtube.com/watch?v=Jbft2XB89z4

Cu fiecare ocazie, Amadeo Cvartet a demonstrat ca, desi instrumentele sunt clasice, atitudinea este una moderna. De asemenea, Amadeo Cvartet are un repertoriu complet de colinde romanesti si internationale pentru ca sarbatoarea Craciunului sa va fie PLINA cu muzica SPECIALA pentru petreceri corporate si private de sfarsit de an.

cvartet muzica nunta constanta

cvartet muzica nunta constanta

http://www.e-cultura.ro/contact